domingo, 2 de mayo de 2010

10è GRAN PREMI RAMON BATALLA

DAVID CEJUDO I SANDRA TROYANO GUANYEN EL 10 è GRAN PREMI DE MARXA Trofeu Ramón Batalla I EL 1er. PREMI CIUTAT DE RUBÍ.
Gran jornada atlètica la celebrada el passat 1 de maig a la pista d'atletisme de Can Rosés, organitzada per la UAR en col.laboració amb l'Ajuntament de Rubí i l'autorització de la Federació Catalana d'Atletisme.
A les curses de marxa programades per categories es van sumar proves en salt de perxa, salt de longitud i 5000 metres llisos, donant-li un atractiu especial a les proves, que va ser agraït pel públic. Aquesta era una de les novetats de l'edició d'aquest any. En les proves més importants de marxa David Cejudo de la Joventut Atlètica de Sabadell va guanyar la cursa amb un magnífic temps 22'18''seguit de Marc Guerrero amb 23'21'', dos segons més tard i en tercera posició Ignasi Melo de la UA Rubí, cal dir que Ignasi competia amb atletes molt mes joves. Aquests tres atletes també es van emportar el I Premi Ciutat de Rubí. En categoria femenina Sandra Troyano d'ISS-Hospitalet es va imposar en la línia de meta amb un temps excel·lent de 25'07''seguida d'Ester Montaner del CA Igualada amb 25'52''i en tercera posició Almudena Rodríguez de ISS-Hospitalet amb un temps de 28'04''. La jornada atlètica va donar molt més de si i en salt de perxa els infantils van donar un gran recital de bons salts guanyant l'atleta Victor Djaer del FC Barcelona amb 2'55 metres d'alçada seguit amb 2'45 de Miquel Domenech del CA Gavà i en tercer lloc Lleó Chambres del mateix Club amb 2'15 metres. En salts de longitud també varem assistir a un gran espectacle aconseguint la màxima distància 6'37 metres Albert Andrade del Medilast Lleida, en segona posició Jairo Llorenç de la UAR amb 5'90 metres i David Guerrero en tercera posició amb 5'50 metres. En uns disputats 5000 metres llisos la victòria va ser per Mohamed Bounoua del AMISI amb 17'09''seguit molt de prop de David Madrid de la UAR amb 17'11''i en tercera posició Arnau Pujol del CAM amb 17'17'' . A la cursa Open Larbi Brouk va aconseguir la victòria amb un temps de 17'41''seguit del seu company d'equip Amou Hirjan amb 18'45'' i en tercera posició l'atleta de la UAR Román Mota amb 18'51 ".
En categories de promoció també van comptar amb una bona participació dels alumnes de la nostra Escola cal destacar la primera posició de Miquel Egea en 3000 metres marxa en categoria infantil i la tercera de Andrea Arjona. En 2000 metres marxa Aleví la tercera posició de Irene López. També van pujar al podi els benjamins i benjamines en els 1000 metres marxa, en Gerard Merino, l'Alba Arjona i la Mireia Morales i en categoria pre-benjamí l'Oriol Alarcón.
Una Jornada atlètica que estem segurs que es consolidarà i es farà amb un lloc en el calendari català de curses. L'organització va estar perfecta i en el lliurament de premis varem comptar amb la presència de Ramon Batalla.
En el següent enllaç podeu consultar els resultats de la totalitat de les proves disputades i d’un ampli reportatge fotogràfic. *Resultats* *Fotografies*