domingo, 8 de mayo de 2011

EL PRATENC I EL GEIEG NOUS CAMPIONS DE CATALUNYA DE CLUBS ABSOLUTS DE MARXA ATLÈTICA

El dissabte 7 de maig a Rubí es va disputar el Campionat de Catalunya de Clubs en categoria absoluta de marxa atlètica en el marc del 11è Trofeu Ramon Batalla. En categoria masculina el Pratenc es va imposar a l’Avinent Manresa per una diferència de 5 punts. En categoria femenina el GEIEG es va proclamar campió com a únic equip representant. A nivell individual el guanyador del Trofeu Ramon Batalla en categoria masculina ha estat en Marc Guerrero del A.D Maratón amb un temps de 49’32”6 en els 10 kms, seguit de Rafael Angel García Gallardo del Laietània i de Luis Abadías del Pratenc. En categoria femenina la guanyadora ha estat la Sonata Milusauskaite del F.C Barcelona amb un temps de 24’40”1en els 5 kms, seguida de Cristina Fernández del Pratenc i de Anna Galin del F.C.Barcelona. L’entrega de trofeus ha estat efectuada un any més pel senyor Ramon Batalla.

Per altra banda s’han disputat les tradicionals curses de promoció en categoria benjamí, aleví i infantil de marxa. En categoria benjamí els guanyadors han estat en Pau Cañadas del Mollet i l’Alexia Palomero de l’A.A. Catalunya. En categoria aleví han estat l’Artur Coll del F.C. Barcelona i la Júlia de Torres del Cornellà At. I en categoria infantil els guanyadors han estat en Max Pi del Calella i la Natalia Núñez del ISS-Hospitalet.

Paral·lelament al Trofeu Ramon Batalla s’ha disputat el II Trofeu Ciutat de Rubí amb la realització de diferents proves. En els 100 mts llisos els guanyadors han estat en Juan Merino Bermejo del U.A Barberà amb 11”4 i Anna Segarra de la U.A.Rubí amb 13”3. En Salt de llargada han estat en Francisco Gómez de la Hoz del F.C.Barcelona amb 6.81 i l’Andrea Arjona de la U.A.Rubí amb 4.11. I per acabar la cursa open de 5000 mll en cat. masculina ha estat guanyada per Abderrazak Samaoui del C.A.Vilafranca amb un temps de 16’01”0 i en cat. femenina per Mari Carmen Fernández del U.A.Rubí.

Finalment cal felicitar i donar les gràcies a tots els col·laboradors pel suport donat a l’esdeveniment esportiu. Fins l’any vinent!! *Fotografies*



No hay comentarios:

Publicar un comentario